Voor webbouwers

Als webbouwer ben je druk met vormgeving en alle technische ins en outs van een website. Een goede traceerbaarheid in Google is een belangrijke eis van opdrachtgevers.
Daarbij kan een goede tekst de doorslag geven. Eentje die rekening houdt met
de opdrachtgever (een helder verhaal) en met Google (hoge score). Een tekst dus,
die soepel leest en helemaal voldoet aan de geldende SEO-regels.

Aan beide eisen kan ik tegemoet komen, door mijn kennis en ervaring. Maar ook met een flexibele opstelling, waarbij we samen de puntjes op de i zetten om een maximale score te  verwezenlijken.

 

Content maakt je productpakket compleet

Als ervaren copywriter, goed thuis in de wereld van marketing, Google en websites, kan ik je productpakket compleet maken. Ik kan de communicatielijnen uitzetten, ideeën aandragen voor ontwerpers en daarmee de basis leggen voor de communicatie van je opdrachtgever. Ook zakelijk biedt dat mooie voordelen. Want je kunt je opdrachtgever voortaan de complete  begroting sturen, voor het hele plaatje. Opdrachtgever blij, maar jij ook, want je weet dat je op basis van goede

kwaliteit direct verder kunt met de realisatie.

Bovendien werk ik altijd soepel mee om het eindresultaat optimaal te maken, door samen met je nog eens de puntjes op de i te zetten. All in the game.

 

Standaardtarieven

Voor een website, nieuwsbrief, maar ook voor een communicatiestrategie en andere zaken bereken ik een standaardtarief. Dat maakt het voor jou gemakkelijk om op eigen houtje te begroten, zonder steeds eerst te moeten overleggen en op en neer mailen. Daarmee kun je slagvaardig en snel zijn en dat wordt gewaardeerd in het bedrijfsleven. Voor alle informatie over samenwerking, werkwijze en tarieven bel je 0653 936 533 of mail je naar info@kazoocreatie.nl

 

Kazoo Creatie kan u op vele manieren helpen. Met adviezen waarmee u overtuigend de markt op kunt.

LINKS

• Contact

CONTACT

Kazoo Creatie

Spoorstraat 19

5684 AA  Best

Tel. 06 - 539 365 33

info@kazoocreatie.nl

 

Copyright 2017 | Kazoo Creatie. Alle rechten voorbehouden. Website & realisatie: Red Rose Design www.redrose-design.nl