Werk /relaties

Inmiddels heb ik voor diverse organisaties en eenpitters de communicatielijnen
mogen uitzetten en vaak als eerste uitwerking daarvan de website gerealiseerd.
Vanaf morgen kan ik dat ook voor u doen. Vakbewaam, creatief, doelgericht en snel.
Een kleine greep uit mijn werk.

julmatfinance.com

Dirk Neerhoff’s lijfspreuk luidt: ‘Een goed idee verdient support’. En dat is precies wat hij met al zijn (internationale) ervaring doet. In de praktijk betekent dat participatie en sturing m.b.t. productverbetering en marktkansen. Zodat alle kansen worden benut om een goed idee tot een succes te maken. Goed idee? Dirk doet mee.

cleanchoice.nl

Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet. Cleanchoice blijkt het echt anders aan te pakken: wat schoongemaakt moet worden, maken ze gewoon schoon, hun verantwoordelijkheid. Zonder vermoeiende takenlijstjes en bureaucratische rompslomp. Zo kunnen ze meer doen voor hetzelfde geld. Klanten zéér tevreden. Maar die benadering kwam nog niet helder uit de verf in de uitingen. De website is het eerste medium waarin de aanpak goed wordt belicht. Resultaat: wekelijks nieuwe contacten en een stijgende ranking bij Google.

 

vecchamp.nl

In Meijel, in het hart van de champignonteelt, heeft VEC Champ haar thuisbasis. Naast diverse soorten champignons produceert het bedrijf gebruiksklare delicatessen zoals gevulde, gegrilde en olie-ingelegde producten en crèmes voor industriële verwerkers, catering en retail. Deze producten zijn op diverse manieren te gebruiken; denk aan tapas, kant-en-klaar gerechten, salades en voor op de barbecue. We kozen voor een smakelijke benadering met een vriendelijk-zakelijke tekst. Midden in de roos.

 

smaalzwitserland.nl

Een huis in Zwitserland is voor sommige Nederlanders een droom. Vanwege de prachtige natuur, het geordende land en de stabiele economische situatie. Maar kopen doe je daar niet zomaar. Er gelden andere wetten en aparte regels per kanton. Dat maakt het zinvol om een bemiddelaar in te schakelen. René Smaal kent de Zwitserse huizenmarkt als zijn broekzak. Met een hoofd vol passie en kennis leidt hij je feilloos naar je droomhuis in de mooiste delen van het land. De website kreeg een strakke vormstructuur en wordt dagelijks door René zelf onderhouden.

bizonsoftware.nl

Bizon maakt financiële software waarmee gebruikers snel en soepel door de financiële administratie klikken. Zonder haperen, zonder ergernis. Een propositie die hen direct al voorsprong geeft in de ogen van velen en die het dus verdient om stevig gepositioneerd te worden. We hebben technisch jargon vermeden (veelgemaakte fout bij it-ers) en vooral ingezet op het informeren en overtuigen van bezoekers, de latere gebruikers van de software. Het groeiend aantal gebruikers bevestigt de juiste keuze.

 

koksmaat.nl

De markt van professionele keukens is een wereld op zich. Laten we het zo zeggen: transparant is niet vaak het eerste woord waaraan je denkt. De Koksmaat vormt daarop een uitzondering. Alles is inzichtelijk, van eerste idee tot gewenste uitvoering. Klantwensen zijn leidend, zonder ook maar iets af te doen aan kwaliteit. Met onafhankelijkheid en een flexibele ‘open mind’ worden prachtige resultaten gehaald. Die meerwaardes kregen dan ook veel aandacht in de website.

 

brussaard.nl

Brussaard is een van de grootste en oudste chauffeursdiensten in Nederland. Klassieke dienst: op uurbasis (al vanaf ± € 22,00) een chauffeur die u in uw eigen auto naar een bestemming brengt. Ideaal voor drukbezette managers. Kunnen ze hun stukken doornemen, bellen, mailen en komen ze ontspannen aan bij de afspraak. Maar Brussaard is inmiddels ook een van de grootste leveranciers van gecertificeerde chauffeurs (op afroep of op vaste uurbasis), met een eigen gekwalificeerde opleiding. Wij schreven alle basisteksten. De site wordt door de klant zelf onderhouden en uitgebouwd.

 

vervoersregie.nl

De term vervoersregie is geïntroduceerd door Brussaard. Vervoersregie staat voor het hele  scala aan vervoersactiviteiten rondom een evenement. Van georganiseerd parkeren in de buurt tot ‘valet parking’ evenals gasten persoonlijk ophalen en weer thuis brengen. De groeiende vraag naar deze specifieke dienst rechtvaardigde een eigen website. Met zowel informatieve als wervende teksten.

 

 

 

Kazoo Creatie kan u op vele manieren helpen. Met adviezen waarmee u overtuigend de markt op kunt.

LINKS

• Contact

CONTACT

Kazoo Creatie

Spoorstraat 19

5684 AA  Best

Tel. 06 - 539 365 33

info@kazoocreatie.nl

 

Copyright 2017 | Kazoo Creatie. Alle rechten voorbehouden. Website & realisatie: Red Rose Design www.redrose-design.nl