Complete strategie

Producenten en dienstverleners  zijn graag bezig met datgene waar ze goed in zijn.
Hoe je dat vervolgens aan anderen vertelt of uitlegt is een ander verhaal en dat blijkt vaak knap lastig.
Allereerst, je bent nooit de enige aanbieder. Waar zit dan jouw sterke verhaal? Waar leg je het accent?
Hoe en wanneer brengen we dat de wereld in? Past dat ook budgettair bij ons?

Een goede communicatiestrategie geeft controleerbaar houvast. Een plan waarin verkoop en communicatie in stelling worden gebracht. Frans Maandag is daarin mijn rechterhand. Gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven (o.a. betrokken bij CILO, Gilsing Wonen, Bisley, Panasonic, Hotel Belmont en Alfa bieren) en een getalenteerd marktstrateeg met een scherp oog voor verkoopkansen.

 

Van binnen naar buiten

Goede communicatie wordt gedragen (en dagelijks in praktijk gebracht) door alle medewerkers. Daarom begint een goede communicatiestrategie met het bepalen van de kernwaarden van een organisatie. Met vragen als: Hoe is het begonnen? Wat is de toegevoegde waarde voor klanten? Kunt u 5 kernwaarden benoemen? Kent elke medewerker ze?

En last but not least: hoe worden ze gecommuniceerd? Deze ‘van-binnen-naar-buiten’ aanpak werkt heel motiverend en is glashelder naar buiten. Want de unieke meerwaardes (datgene waarmee u zich onderscheidt) worden duidelijk en vormen later het hart van de communicatie met uw klanten en de doelgroep/relaties.

 

Bij de opzet van een strategisch communicatieplan lichten we diverse onderdelen door: commercie, marketing, efficiency, debiteurenbeheer, huidige communicatie. De bedoeling daarvan is dat we tot een maximale score komen op al die zaken. We geven extra ondersteuning waar nodig, ontwikkelen nieuwe initiatieven én verzorgen een marktgerichte communicatie.

 

 

Kazoo Creatie kan u op vele manieren helpen. Met adviezen waarmee u overtuigend de markt op kunt.

LINKS

• Contact

CONTACT

Kazoo Creatie

Spoorstraat 19

5684 AA  Best

Tel. 06 - 539 365 33

info@kazoocreatie.nl

 

Copyright 2017 | Kazoo Creatie. Alle rechten voorbehouden. Website & realisatie: Red Rose Design www.redrose-design.nl